27 mars

IMG-20160321-WA0001-1
LucyIzar

Vår lilla älskling Lucy växer så det knakar. Hon är knappt sex månader och väger redan 2,8 kg! Hon är pigg och glad och ger oss många anledningar till skratt – så charmig! Lucy har varit på sin första utställning. Efter att ha rymt från domarbordet fick hon i alla fall en väldigt fin bedömning. Hon var lite rädd men vande sig och blev lite lugnare efter ett tag. Hemma har mamma Mimmi helt tagit sin tass ifrån sin lilla dotter. Lucy har därför utsett gammelmorfar Izar till sin nya mamma. Hon busar med honom och kryper gärna upp till honom och lägger sig tätt intill. Izar, som är en väldigt snäll katt, låter henne oftast hålla på men ibland tryter tålamodet och då säger han ifrån genom att bita henne i öronen. Nellie hoppar faktiskt in då och då och leker med Lucy och låter henne ibland ligga nära och sova. Det är så gulligt. Vad vore livet utan katter?!